HA Group is uw partner in all technische werken

03 500 03 37

Uw specialist in het plaatsen van de ideale verwarmingsinstallatie
Minder kosten, meer rendement!

HA GROUP - Verwarming

Niet minder dan driekwart van het energieverbruik van een gemiddeld huishouden gaat naar verwarming. Kies voor een samenwerking met HA Group en laat een goede geïnstalleerde verwarmingsinstallatie in Antwerpen plaatsen. Dit lacht uw portemonnee toe!

Minimale energiekosten

Staat u ook altijd te duizelen wanneer u uw energiefactuur in handen krijgt? Dan hebt u misschien niet de verwarmingsinstallatie op uw maat. Vraag bij HA Group een bezoekje van een erkend installateur voor advies op maat. Verwarming is de grootste verbruiker van energie. Met een nieuwe verwarmingsinstallatie bent u dus op lange termijn altijd winnaar. Niet alleen geniet u van een hogere efficiëntie, maar door een lager verbruik zullen uw energiekosten maximaal zakken. Wat wilt u nog meer?

Onderhoud

Buiten de plaatsing ervan, zorgt HA Group in Antwerpen ook voor het onderhoud van uw huidige installatie. Net zoals uw wagen naar de keuring moet en u jaarlijks twee keer een bezoek aan de tandarts moet brengen, verdient uw verwarmingsinstallatie dezelfde aandacht. Zo kunnen kleine mankementen snel opgespoord en verholpen worden waardoor grote problemen geen kans krijgen. Een goed onderhouden installatie zal u ook jarenlang van dienst zijn zodat u niet meer opnieuw hoeft te investeren in een nieuw exemplaar. HA Group neemt die zorg graag uit uw handen en zorgt voor een optimale verhouding tussen verbruik en prijs. Kom snel langs voor advies of een installatie op maat.

Buiten het plaatsen van uw verwarminginstallatie, kan u ook terecht bij HA Group wanneer u zoekt naar een professionele elektricien. Bovendien plaatsen de vakmannen van deze firma ook keukens op maat en meer!

RUIME ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

NIEUWBOUW & RENOVATIE