Contact old
Een erkend en professioneel team

Degelijke installatie, geen kopzorgen

Installatie of renovatie van sanitair, de HA group in Edegem is uw installateur en hersteller voor Antwerpen en de omringende provincies. Gekwalificeerde vakmensen staan meteen paraat en beheren de beste technieken om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Lekken zijn de meest voorkomende problemen bij sanitair. Niemand ziet graag zijn watermeter verder draaien op het moment dat er geen waterverbruik is. Extra kopzorgen die u kan missen als kiespijn, maar meteen worden aangepakt door HA Group. Met professionele apparatuur en vakkennis kan het probleem snel gedetecteerd en opgelost worden.

Vermijd waterschade

Naast herstellingen zorgt HA Group ook voor de installatie van sanitair, één van de belangrijkste technieken in een gebouw. Een brede knowhow en de juiste installatietechnieken zorgen voor een optimale werking.

Vermijd waterschade en een hoge factuur door ons onmiddelijk te contacteren. Salim Husam en zijn team zijn uw loodgieter, hersteller en installateur voor de hele provincie Antwerpen en daarbuiten. Doe daarom beroep op een erkend installateur als HA Group. Tot snel!

Contacteer ons!
03 500 03 37