HA Group is uw partner in all technische werken

03 500 03 37

Plaatsen van sanitaire installaties door een professioneel team
Degelijke installatie, geen kopzorgen

HA GROUP - Sanitair

Installatie of renovatie van uw sanitair nodig? HA Group is uw erkend installateur en hersteller voor Antwerpen en de omringende provincies. Gekwalificeerde vakmensen staan meteen paraat en beheren de beste technieken om alles vlekkeloos te laten verlopen. Uw sanitaire installaties in Antwerpen worden door professionals geplaatst.

Waterlekken oplossen

Lekken zijn de meest voorkomende problemen bij sanitair. Niemand ziet graag zijn watermeter verder draaien op het moment dat er geen waterverbruik is. Extra kopzorgen die u kan missen als kiespijn, maar meteen moeten worden aangepakt. HA Group stuurt u de loodgieter langs die u zoekt. Met professionele apparatuur en vakkennis kan het probleem binnen de kortste keren gedetecteerd en opgelost worden.

Vermijd waterschade

Naast herstellingen zorgt HA Group ook voor de installatie van sanitair, samen met het plaatsen van een verwarmingsinstallatie één van de belangrijkste technieken in een gebouw. Een brede knowhow en de juiste installatietechnieken zorgen voor een optimale werking. Vermijd waterschade en een hoge factuur door ons onmiddellijk te contacteren. Ondernemer Salim Husam en zijn professionele team zijn uw loodgieter, hersteller en installateur voor de hele provincie Antwerpen en daarbuiten. Doe daarom beroep op een erkend installateur als HA Group voor al uw sanitaire installaties.

Wenst u nog andere werken aan deze deskundige firma toe te vertrouwen? Ook voor het plaatsen van domotica, keukens op maat of een badkamer kan u bij dit manusje-van-alles terecht. HA Group biedt u zowel een elektricien, een klusjesman als een loodgieter aan. Neem vandaag nog contact op, bespreek uw wensen en vraag naar uw vrijblijvende offerte.

RUIME ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

NIEUWBOUW & RENOVATIE