HA Group is uw partner in all technische werken

03 500 03 37

De beste elektricien voor elke installatie
Domotica maakt het leven makkelijker!

HA GROUP - Elektriciteit & Domotica

Zowel voor de klassieke installatie van elektriciteit als voor domotica bent u bij deze elektricien in Antwerpen aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, elke kluwen van kabels is kinderspel voor de stielmannen bij HA Group. Neem vandaag nog contact op en vraag naar uw vrijblijvende offerte.

Erkend domotica-installateur

Domotica is aan een stevige opmars bezig. Zaakvoerder Salim Husam is van alle markten thuis en zorgt er steeds voor dat hij de nodige kennis van de allernieuwste trends verwerft. Ondertussen is deze expert een erkend installateur van Niko Home Control, de eerste elektrische installatie waarmee u thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor u zuiniger met energie omspringt. Zo ziet u niet enkel uw energiefactuur dalen, maar draagt u ook uw steentje bij aan het milieu. Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om deze elektricien te contacteren voor meer informatie.

Beheer uw domotica via uw smartphone

Met Niko Home Control bedient u heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars. U kan dus op verplaatsing met uw eigen GSM-toestel aan de slag. Wilt u thuiskomen in een warme woning? Bent u de verlichting vergeten uit te schakelen? Vanaf nu bepaalt u alles zelf en kan u vanop een afstand alles in uw huis besturen.

Wilt u beroep doen op een elektricien van HA Group voor een traditionele installatie of renovatie van elektriciteit? Of voor de plaatsing van domotica? In alle gevallen maakt u de juiste keuze. Bovendien kan u hier ook terecht voor de plaatsing van keukens op maat of het onderhouden van uw verwarmingsinstallatie. Bel voor een afspraak of meer informatie.

RUIME ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

NIEUWBOUW & RENOVATIE