HA Group is uw partner in all technische werken

03 500 03 37

De Cerga-installateur die u zoekt
Uw ideale partner in gasinstallatie

HA GROUP - Gasinstallaties

U hebt een nieuwe woning en wilt een gasinstallatie laten installeren of u bent die elektrische verwarming beu? Dan kan u bij HA Group terecht voor de plaatsing van uw gasinstallatie. HA Group is een erkend Cerga-installateur in Antwerpen. Dit kwaliteitslabel voor gasinstallateurs garandeert u dan ook de allerbeste service.

Reglementen en normen

Wanneer u met gas bezig bent, gaat u best niet te nonchalant te werk. Daarom is het belangrijk dat u uw gasinstallatie laat plaatsen door een erkend installateur. Een vakman met kennis van zaken is een must voor een correcte handeling en een veilige manier van werken. Bij HA Group in Antwerpen vindt u de specialisten die u zoekt. Elke werknemer is erkend Cerga-installateur. Cerga staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Alle mensen van HA Group hebben een specifieke opleiding achter de rug en voldoen aan de jongste reglementeringen en normen. Salim Husam plaatst installaties voor aardgas én propaangas, zoals het label van Cerga voorschrijft.

Advies op maat

Naast de installatie kan HA Group in Antwerpen u ook informeren over het type installatie, de keuze van toestellen en het uitvoeren van de installatie. Een deskundig advies op maat, helpt u met het maken van uw definitieve keuze. Zo bent u steeds zeker van de kwaliteit en het gewenste resultaat dat volledig bij u en uw woning past. De erkende Cerga-installateur zal u voldoende informeren zodat u weet waar u aan toe bent. Contacteer HA Group via het contactformulier. Wenst u liever een vakman te horen? Aarzel dan niet en bel deze firma op voor alle info omtrent uw installatie. Ook voor het installeren van keukens op maat of uw verwarmingsinstallatie kan u bij deze specialist terecht.

RUIME ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

NIEUWBOUW & RENOVATIE