HA Group is uw partner in all technische werken

03 500 03 37

Een badkamerinstallateur met kennis van zaken
Uw badkamer, een oase van rust

HA GROUP - Badkamer

Vandaag de dag wordt de badkamer steeds belangrijker. Ze ontpopt zich tot een ontspanningsruimte waar u na een (werk)dag rustig op adem kan komen. Bij HA Group kan u terecht voor de badkamerinstallateur uit Antwerpen die u nodig heeft voor zowel de installatie als het onderhoud ervan.

Vlekkeloze installatie van uw badkamer

Bouwen en verbouwen brengt altijd stress en onzekerheid met zich mee. Goed nieuws, want dit is niet langer nodig wanneer u met de erkend installateur van HA Group in zee gaat. Met concrete afspraken en een stipte planning verloopt alles duidelijk en vlekkeloos. Al de rest nemen Salim Husam en zijn gekwalificeerde mensen op zich. Dit resulteert zonder twijfel in een zorgeloze installatie en afwerking op maat. Zowel bij renovatieprojecten als bij het bouwen van uw nieuwbouwwoning, steekt deze badkamerinstallateur graag de handen uit de mouwen.

Bespreek uw wensen

Een prachtige badkamer maakt uw woning volledig af. Bespreek uw wensen en uw verwachtingen. Deze installateur maakt de badkamer zoals u het wenst, van modern tot klassiek. Wenst u een nieuwe badkamer te installeren? Plant u renovatiewerken? Of droomt u van een nieuwe inloopdouche of een prachtig bad? Contacteer HA Group in Antwerpen en bekijk samen uw project van A tot Z. Er zal altijd een tijdsschema voorgelegd worden zodat u te allen tijde op de hoogte blijft van de vorderingen. Kom snel langs of neem contact op via het contactformulier voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte. HA Group hoopt op een fijne samenwerking en streeft mee naar de allerbeste resultaten.

Wist u dat deze installateur niet enkel uw badkamer installeert maar ook keukens op maat plaatst? Bovendien is hij ook erkend Cerga-installateur en plaats hij uw verwarmingsinstallatie indien gewenst.

RUIME ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

NIEUWBOUW & RENOVATIE